tiistai 8. syyskuuta 2015

Silmää miellyttävät lastenvaatteet...

Lasten vaatteet on viime aikoina ollut mielessä enemmän ja vähemmän. Lapsen saannin jälkeen sitä unohti "omat tarpeensa" ja ihaili, osti lapselleen vaatteita enemmän kuin olisi edes tarvinnut.

Mieluisimpia vaatteita on löytynyt Zarasta ja Lindexiltä. Siellä liikkuvuus ja vaihtelevuus on suurinta, ja kokoajan löytyy uusia ja ihania juttuja. Mutta löytyy niitä halvemmistakin paikoista, Prismat ja Anttilat ovat aina hyviä löytöpaikkoja, joista löytyy edullisia ja ei niin edullisia kivoja vaatteita.

Jotkut äidit vannovat merkkivaatteiden nimeen, toisille taas ei ole niin väliä. Toiset taas eivät ikinä osta lapsilleen uusia vaatteita, vaan hyödyntävät loistavat kirpparivalikoimat. Totuushan on että lastenvaatteita löytyy kirpputoreilta edullisesti ja yleensä ne ovat erinomaisessa, jopa uudenveroisessa kunnossa. Silti, on mukavaa ostaa välillä vähän uutta.

Meidän perheessä harrastetaan kirpputoria (huuto.net, tori.fi, facebook- ryhmät) paljon, ostan ja myyn. Mutta harrastan myös kaupoista ostamista. Ja miksi en? Koska mallistot ovat uudennäköisiä, ajan tasalla, muodikkaita ja ihania, ei voi olla ostamatta jotain lapselleen, mikä miellyttää myös omaa silmää.

Senkin aika tulee, kun lapsi ei suostu enää käyttämään äidin/isän ostamia vaatteita. Tosin, meillä tyttö taitaa tulla äitiinsä, eli voi olla että harrastuksemme jatkuu yhteisenä. 

Miten teillä, harrastaako isä vaatteiden ostoa?

Meillä aina silloin tällöin on tullut ylläreitä kotiin, samoin kuin isä pukee lasta, voi ne vähän erota äidin mieltymyksestä. Mutta on kivaa, että molemmat vanhemmat saavat pukea lastaan niihin vaatteisiin, kuin omaan silmään miellyttää. Ja tietysti pukee myös lasta, tuskin kukaan haluaa nolata lastaan laittamalla (en kyllä vanno tämän nimeen. Tulee mieleen monet britti dokumentit, missä äidit pukevat lapsiaan vähemmän imarteleviin "aikuismaisiin" vaatteisiin) sellaista päälle, mitä ei itsekään laittaisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti